Consultancy

Wij helpen u bij het verhogen van uw leadconversie en brengen uw sales- en marketingorganisatie naar hoger niveau.

Roadmap

Op basis van uw gewenste situatie worden doelstellingen bepaald via strategische en inhoudelijke sessies met uw team. Deze worden vervolgens uitgezet in een visueel en gedragen stappenplan dat werkt náást de dagelijkse werkzaamheden.

Coaching

Door tastbare doelstellingen te bepalen per individu, zorgen uw medewerkers als collectief voor het behalen van de gewenste resultaten. The Blue Hour borgt deze resultaten door te ondersteunen waar nodig.

Rapportage

U ontvangt uitgebreide rapportages over de voortgang in uw eigen portaal. Niet alleen vindt u hier de projectplanning terug, ook de behaalde tussentijdse resultaten krijgt u inzichtelijk gepresenteerd.

Roadmap & coaching

Klantcontact is een vak apart en enorm belangrijk voor de groei en progressie van uw onderneming. Hier vindt de vertaalslag van behoefte naar levering plaats. Een goede marketing & sales organisatie is transparant, stuurbaar en uitstekend zichtbaar voor uw klanten en relaties.

Alhoewel automatisering binnen dit proces met een sterke opmars bezig is, blijven de mensen voor èn achter de schermen key bij het leggen van langdurige relaties met uw doelgroep. Juist daar liggen vaak de nuances waardoor een potentiële klant voor uw product of dienst kiest.

Door middel van onze unieke Roadmap nemen wij uw medewerkers mee in uw toekomstvisie. Middels inhoudelijke sessies zorgen wij dat uw medewerkers betrokken en geïnspireerd raken om als team èn individu uw sales en marketing activiteiten naar de volgende fase te bewegen.

Meetbaarheid

Uw uitdaging ligt wellicht binnen het vergroten van uw salesconversie, bij het verhogen van contactmomenten met uw klanten, of in het verbeteren van de samenwerking tussen uw sales,- en marketingafdelingen. Al deze vragen hebben uiteindelijk een meetbaar component aan de basis. Wij nemen deze componenten als uitgangspunt en laten u aan het eind van iedere behaalde doelstelling de verbetering zien.

Middels digitale verslaglegging in uw eigen voortgangsportaal kunt u niet alleen in real time het proces volgen, ook de tussentijdse stappen per individu, deadlines en behaalde successen worden weergegeven. Hierdoor volgt u continue de beweging naar verandering. Wilt u zien hoe wij dat precies doen? Neem deel aan ons marktonderzoek en wij komen u graag tekst en uitleg geven