Marketing Automation

Met marketing automation is het onder andere mogelijk om online bezoekers te identificeren. Bezoekers zijn dus niet langer anoniem en het is mogelijk om actie te ondernemen op basis van gedrag van uw (potentiële) klant of relatie.

E-mail Engine

Verzend persoonlijke e-mails en e-mails op basis van gedrag van uw klanten. Aan de hand templates bouwt u in mum van een reeks e-mails op.

Automation

Bouw visuele workflows met verschillende filters en acties om uw doelgroep met de juiste content op de beste timing aan te spreken.

Marketingplanner

Krijg een uitgebreid overzicht van al uw geplande inhoud – sociale activiteit, geplande e-mails, blogposts.

Rapportage

U ontvangt uitgebreide rapportages over de bezoekers op uw onderzoek pagina, respons op mailings en andere communicatiemiddelen.

Automatische Klantprofielen

Van elk contact wordt een uitgebreid profiel gemaakt. In dit profiel kun je niet alleen contactgegevens vinden maar ook informatie over gedrag. Dit is feitelijk de basis van elk Marketing Automation systeem. Hiermee is het mogelijk om gerichte content marketing op basis van het gedrag van leads toe te passen.

Automation

Bouw een visuele reis van de koper met de ‘visual workflow builder’. De workflow builder biedt de mogelijkheid om automatiseringstaken op basis van gedrag te bouwen. Automatiseer drip campagnes, leadscoring en dynamische e-maillijsten aan de hand van workflows.

Marketingplanner

Maak opvallende e-mails in realtime met de ‘what you see is what you get’ e-mailontwerper in SharpSpring. Snel en eenvoudig marketing-e-mails opstellen die leads omzetten naar sales.

Met de marketingplanner van SharpSpring krijgt u een uitgebreid overzicht van al uw geplande content, sociale activiteit, geplande e-mails en blogposts. Bekijk wat er op de planning staat en breng direct wijzigingen aan met een interactieve interface.

Rapportage

Ontvangt uitgebreide rapportages over de bezoekers op uw pagina’s, respons op mailings en andere communicatiemiddelen. Volg statistieken van jouw website en bekijk kliks, opens, bounces en afleveringen van je verzonden e-mails.

Krachtige E-mail Engine

Maak opvallende e-mails in realtime met de intuïtieve e-mailontwerper in SharpSpring. Snel en eenvoudig marketing-e-mails opstellen die leads omzetten naar sales.