Bijna 60% multinationals vindt eigen toegangscontrolesysteem niet toekomstbestendig

Nedap Security Management presenteerde vandaag tijdens ASIS Europe 2019 een aantal belangrijke conclusies van haar omvangrijke benchmarkonderzoek. De marktgroep van technologieconcern Nedap onderzocht de toegangs beheeruitdagingen en -kansen waarmee multinationals worden geconfronteerd, nu en in de toekomst. Een belangrijke bevinding: bijna 60% van de multinationals vindt het eigen toegangscontrolesysteem (nog) niet toekomstbestendig.

De resultaten van het onderzoek werden gepresenteerd door Martin Wijlens en Timon Padberg, beiden Sales Manager Global Clients van Nedap Security Management. Zij gaven bezoekers van de Nedap-stand een insider view over de nieuwste uitdagingen en kansen op het gebied van toegangsbeheer voor mondiaal opererende organisaties. Ook gingen zij in op het Global Client Program van Nedap, dat multinationals onder meer helpt bij het efficiënt en mondiaal implementeren, onderhouden en bijwerken van toegangscontrolesysteem AEOS.

Uitdagingen en kansen

Martin Wijlens: “Ons benchmarkonderzoek biedt multinationals een nuttig ‘peer-to-peer’ inzicht over de status, uitdagingen en kansen van hun toegangscontrolesysteem. Het zoomt onder meer in op thema’s als ‘gemak versus gevaar’, infrastructuur en kaarttechnologie.” Timon Padberg vult aan: “Door toenemende mondialisering en voortdurende veranderingen is het professioneel uniformiseren van veiligheidsaspecten als toegangscontrole steeds belangrijker. Wij ondersteunen multinationals onder meer met concrete inzichten door marktonderzoek en ontzorgen bovendien met ons Global Client Program.”

Bron: Nedap