Story van GL Plastics en The Blue Hour

Een recent onderzoek toont aan dat ketenpartijen die samenwerken, aanzienlijk beter presteren in het realiseren van duurzaamheidsdoelen. Lees verder om meer te weten te komen over de bevindingen en het belang van samenwerking in de toekomst.

Samenwerking tussen ketenpartijen leidt tot het behalen van duurzaamheidsdoelen

In een poging om de effectiviteit van samenwerking tussen ketenpartijen te meten, heeft The Blue Hour een uitgebreid onderzoek uitgevoerd. Het doel was om te begrijpen hoe samenwerking tussen verschillende organisaties kan bijdragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelen.

Belangrijkste bevindingen van het onderzoek:

  1. Organisaties die samenwerken met hun ketenpartners behalen gemiddeld 50% meer van hun duurzaamheidsdoelen.
  2. Samenwerking stimuleert innovatie en leidt tot de ontwikkeling van nieuwe, duurzame oplossingen.
  3. Een effectieve communicatie tussen partners is cruciaal voor het succes van de samenwerking.
  4. Organisaties die actief betrokken zijn bij de samenwerking, hebben een grotere kans op succes in het realiseren van hun duurzaamheidsdoelen.

Conclusie

Het onderzoek toont aan dat samenwerking tussen ketenpartijen van groot belang is voor het behalen van duurzaamheidsdoelen. Door effectief samen te werken, kunnen organisaties innovatie stimuleren en nieuwe oplossingen ontwikkelen om aan hun duurzaamheidsverplichtingen te voldoen.

Wat was het doel?

Het doel van het onderzoek was om inzicht te krijgen in de rol van samenwerking bij het behalen van duurzaamheidsdoelen en om organisaties aan te moedigen om samen te werken met hun ketenpartners.

Wat vond de klant ervan?

De klant was zeer tevreden met de resultaten van het onderzoek en de inzichten die het bood. Ze zagen de waarde van samenwerking met hun ketenpartners en zijn nu gemotiveerd om deze samenwerkingen verder te ontwikkelen en te versterken.

Over GL Plastics

De klant is een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzaamheid, dat zich inzet voor het behalen van hun eigen duurzaamheidsdoelen en het helpen van andere organisaties om hetzelfde te doen. Ze zijn actief betrokken bij verschillende duurzaamheidsinitiatieven en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving.
Resultaten voor GL Plastics